Bič Boží píše:Na tohle jsem koukal live....musí se fakt nechat, že ty nohy má famózní a umí to prodat...tak nějak jsem si moc nevšímal ani ničeho jinýho
marekg píše:Jolka v kalhotách.Jen vyjímečně nebo pravidelně zase až do jara ?? I tak jí to v bílé moc sluší![]()
Bič Boží píše:marekg píše:Jolka v kalhotách.Jen vyjímečně nebo pravidelně zase až do jara ?? I tak jí to v bílé moc sluší![]()
No doufám, že to není nová móda na dosud skvělé ČT, včera večer ve zprávách na 24 totiž měla Jana Peroutková něco podobnýho....
marekg píše:Bič Boží píše:marekg píše:Jolka v kalhotách.Jen vyjímečně nebo pravidelně zase až do jara ?? I tak jí to v bílé moc sluší![]()
No doufám, že to není nová móda na dosud skvělé ČT, včera večer ve zprávách na 24 totiž měla Jana Peroutková něco podobnýho....
Ve zprávách jsou většinou tak oháknutý. A P. Krmelová měla na sobě v S6 víkend normálně šaty.![]()
Asi to má kopírovat roční období. Jinak souhlas s Janou - neskutečně nahastrošená,navíc to vypadalo jak nějakej 15 let starej kousek![]()
Měli by jim obměnit šatníky. Ty holky mají některý šaty na víc jak 2 roky, nebo se naopak vrací k těm co měly naposledy
před delší dobou ,ty kolikrát vypadají líp než dnešní kousky. Ale hlavně že se trapná M.Jílková předvádí v naprosto nepotřebným pořadu pokaždý v jiných šatech za X tisíc. Co k tomu dodat...
Omluva za OT. Jen můj divácký postřeh..
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 13 hostů