Nora Fridrichová

Bič Boží
Moderátor

Re: Nora Fridrichová

Příspěvekod Bič Boží » sob 16. úno 2019 6:40:03

Nora ukazuje lemy punčošek...tuto délku šatů bych zavedl jako povinnost ;)
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
https://uloz.to/live/!hSEkJRBt6vzR/nora ... -121219-ts

pito

Příspěvekod pito » sob 07. pro 2019 21:29:36

sympatická žena ...............nožka cez nožku v čiernych silonkách......super.............. :slint :slint :slint :slint :slint

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

https://ulozto.sk/file/nHntaVgZmAG5/05- ... -18-nf-ts4

Ontos

Příspěvekod Ontos » čtv 26. pro 2019 19:35:38

;)
Naposledy upravil(a) Ontos dne ned 16. dub 2023 23:35:51, celkem upraveno 2 x.

marekg
Moderátor - Sponzor

Příspěvekod marekg » čtv 26. pro 2019 20:13:08

Já teda nevím, ale nebylo by lepší, kdyby ty lemy punčošek šla ukazovat zpět na Novu? Ta její "168" je stejně marnej, zbytečnej a okoukanej pořad jako je Jílkové Máte slovo a OVM.

Bič Boží
Moderátor

Příspěvekod Bič Boží » čtv 26. pro 2019 21:17:48

marekg píše:Já teda nevím, ale nebylo by lepší, kdyby ty lemy punčošek šla ukazovat zpět na Novu? Ta její "168" je stejně marnej, zbytečnej a okoukanej pořad jako je Jílkové Máte slovo a OVM.

Mnjo, ale na rozdíl od zubaté trosky Jílkové se na Noru alespoň dobře dívá...pokud politiku a vlezprdelkovství ČT nechám stranou ;)

ajax29

Příspěvekod ajax29 » pát 27. pro 2019 0:16:29

Na Ct se dodržuje přísný šatnik kontroluji jim i šperky nesmí mít kruhy v uších za ty je postih.

Admin
Administrátor

Příspěvekod Admin » sob 28. pro 2019 17:02:31

Bič Boží píše:
marekg píše:Já teda nevím, ale nebylo by lepší, kdyby ty lemy punčošek šla ukazovat zpět na Novu? Ta její "168" je stejně marnej, zbytečnej a okoukanej pořad jako je Jílkové Máte slovo a OVM.

Mnjo, ale na rozdíl od zubaté trosky Jílkové se na Noru alespoň dobře dívá...pokud politiku a vlezprdelkovství ČT nechám stranou ;)

Přesně tak, na Noru se dívalo vždycky dobře, ale z některých jejích keců ve 168 se mi zase dělá na blití.
Nejvíc mě dostala tím, jak rýpala do Babiše ohledně jeho češtiny se slovem "motýle", když přitom sama jako novikářka co se hubou živí často nemluví spisovně, což je pro mě osobně horší než u politika. Ten se sice kecáním taky živí, ale na oficiální vyjádření má většinou mluvčí (hodně často bývalé novinářky). Navíc je to prostě Slovák a ne rodilý Čech.

Jenom dodám, že jsem Babiše nikdy nevolil (ani to neplánuju), ale tohle to časté rýpání do pouze určitých lidí (Babiš, Zeman, Okamura a snad všichni komunisti) mi opravdu hodně vadí. Do pravičáků rýpe opravdu hodně poskromnu, jako by to byli samí super čestní lidé (přitom by si měli všichni dobře pamatovat, co vše tady napáchali).

marekg
Moderátor - Sponzor

Příspěvekod marekg » sob 28. pro 2019 18:19:29

Admin píše:
Bič Boží píše:

Přesně tak, na Noru se dívalo vždycky dobře, ale z některých jejích keců ve 168 se mi zase dělá na blití.
Nejvíc mě dostala tím, jak rýpala do Babiše ohledně jeho češtiny se slovem "motýle", když přitom sama jako novikářka co se hubou živí často nemluví spisovně, což je pro mě osobně horší než u politika. Ten se sice kecáním taky živí, ale na oficiální vyjádření má většinou mluvčí (hodně často bývalé novinářky). Navíc je to prostě Slovák a ne rodilý Čech.

Jenom dodám, že jsem Babiše nikdy nevolil (ani to neplánuju), ale tohle to časté rýpání do pouze určitých lidí (Babiš, Zeman, Okamura a snad všichni komunisti) mi opravdu hodně vadí. Do pravičáků rýpe opravdu hodně poskromnu, jako by to byli samí super čestní lidé (přitom by si měli všichni dobře pamatovat, co vše tady napáchali).

Souhlasím s Tebou. Jen bych dodal, že nevím co si ona osobně a někteří ve vedení ČT slibovali od její účasti ve Stardance. To si jako chtěla vylepšit image a obměkčit své kritiky a kritiky ČT, nebo jak tomu mám rozumět? No, tak to se trochu nepovedlo, a jsem moc rád, že vyletěla jako první. Vůbec by se měl někdo zodpovědnej v ČT zamyslet nad tím, jestli je účast moderátorek a redaktorek v StDa žádoucí. Teď na to přemýšlení budou mít dva roky, protože z důvodu hledání úspor v rozpočtu bylo StDa pro rok 2020 zrušeno. Rozumnej krok.

marekg
Moderátor - Sponzor

Příspěvekod marekg » pon 07. zář 2020 13:18:21

Nějak omylem jsem kdysi 168h nahrál, takže tady je ;)
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Byl bych rád, kdyby si vzala na mušku i ty, co dnes sedí v opozici. Protože takhle je ten pořad až okatě jednostranně zaměřenej. A to nejsem vůbec fanda Burešovy vlády.
https://uloz.to/file/gkEgl7u6Cc7W/nora- ... 052020-mp4

Zpět na