Veronika Kubíčková

Admin
Administrátor

Re: Veronika Kubíčková

Příspěvekod Admin » úte 30. čer 2020 7:32:19

Bič Boží píše:No, nedá se říct, že by jí bombastika v podání P-CNN nějak extra prospěla... :-(

Tyhle nové zprávy na Primě se mi jako celek vůbec nelíbí.
Nevím proč máme pořád zapotřebí někomu lézt do (_!_)

Bič Boží
Moderátor

Příspěvekod Bič Boží » úte 30. čer 2020 8:29:48

Admin píše:
Bič Boží píše:No, nedá se říct, že by jí bombastika v podání P-CNN nějak extra prospěla... :-(

Tyhle nové zprávy na Primě se mi jako celek vůbec nelíbí.
Nevím proč máme pořád zapotřebí někomu lézt do (_!_)

Souhlas, je to takové barevné načančané nic...a vrchol je ten šílenej stůl přes celý studio-v našich tv by jakékoli vysílání bez stolu asi neprošlo... :-x

marekg
Moderátor - Sponzor

Příspěvekod marekg » úte 30. čer 2020 9:12:29

Já teda nevím, ale zpravodajská stanice, provozovaná komerční televizí? To nemůže dlouho fungovat. Funguje to jako frančíza, takže Prima platí za používání značky CNN, a ta jí poskytuje i Know-How. Jenže k tomu je potřeba mít taky kvalitní personál, a ne ten spolek, kterej jednak převzali z Primy, Seznamu a Novy a v několika případech i z ČT ( např. ex-redaktorka z Reportérů ČT Dobiášová, kterou si hned v prvním vysílání jejích diskusního pořadu namazal Tvrdík na chleba :lol: ¨) Tam potom nepomůže ani to NEJmodernější a NEJvětší studio :roll:

beaver

Příspěvekod beaver » úte 30. čer 2020 11:03:41

Se CNN měl člověk spojené zpravodajství z politiky, domácího a zahraničního dění ... už zařazení sportovních zpráv u nich působilo trochu jako revoluce. A byla to komerční televize s jasným vlastníkem. Následné kroky dovedly CNN tam, kde je, ale rozhodně je stále seriozní kanál.
Prima, už pouhým nagažováním pana Boučka, toho komedianta, vlastně nedala kanálu šanci vybudovat si stejné renomé ... a následné vysílací schéma, kde se bulváru věnuje spousta času, přehodila Prima News na střední českou cestu a ani logo CNN neodpárá tu pachut, která je při sledování CNN ala czech

marekg
Moderátor - Sponzor

Příspěvekod marekg » úte 30. čer 2020 12:07:06

Ten kdo angažoval Boučka na moderátorskou pozici, je podle mně padlej na hlavu. Další kiks je to, že jsou odkázáni v zahraničním zpravodajství na anglicky mluvící zpravodaje, kteří musí být překládáni do češtiny - takže zpravodajství s dabingem :roll: Tím si asi běžnýho diváka-původního diváka primáckých zpráv - zrovna nezískají.
Ale za největší devalvaci snahy o vybudování seriózního, konkurenceschopnýho, zpravodajskýho kanálu považuju zařazení toho pořadu s Perkausovou do vysílacího schématu. Tímhle krokem vyloženě zahodili šanci přebrat nějaký diváky ČT24.

chobot

Příspěvekod chobot » úte 30. čer 2020 12:33:44

Přesně tak , vše bylo řečeno.. Zahraniční moderátoři mě odradili okamžitě.. Styl oblekání je snad ještě horší než v CT.. Perkausová,Vágnér,Bouček atd no nic seriozního ztoho nekouká a to mi Bouček náko moc jinak nevádí , čekal sem zkušenejší zpravodajce popřípadě nové tváře.. Dálší věc je spousta reklam chápu , že někde love brát musí , ale já když si třeba sednu k jídlu a chci si zapnout na chvilku zprávy a většinou když mrknu i na CCN , abych se podíval jak jim to jde , tak reklama bo ňaký pořad o bulváru nebo co já vím... TV seznam sem si všiml už nemá skoro žadné pořady , není to asi med udělat kvalitní kanál se stabilní sledovaností , ale to jakou cestou se vydala Prima no jsem zvědav jestli taky časem vyšumí nebo co se bude dít rozhodně těžký zkámání

Bič Boží
Moderátor

Příspěvekod Bič Boží » pon 07. zář 2020 12:54:32

marekg
Moderátor - Sponzor

Příspěvekod marekg » pon 07. zář 2020 13:11:40

Bič Boží píše:Pohádková princezna :-)
Obrázek Obrázek Obrázek
https://uloz.to/file/6Q4ocQkGt28W/veron ... -180820-ts

V televizi s 0.35% sledovaností :lol: