Pítrs píše:Dnes byla v poledních zprávách nová rosnička? Uteklo mi jméno v titulku, ale v červených šatech jí to strašně seklo, krásná výbava pro dolňáky , ale přes ten připitomělý náhubek (který jí rozkošně zlobil a padal) nebyla k poznání
Bič Boží píše:Pítrs píše:Dnes byla v poledních zprávách nová rosnička? Uteklo mi jméno v titulku, ale v červených šatech jí to strašně seklo, krásná výbava pro dolňáky , ale přes ten připitomělý náhubek (který jí rozkošně zlobil a padal) nebyla k poznání
Na kterým programu?
Pítrs píše:Bič Boží píše:Pítrs píše:Dnes byla v poledních zprávách nová rosnička? Uteklo mi jméno v titulku, ale v červených šatech jí to strašně seklo, krásná výbava pro dolňáky , ale přes ten připitomělý náhubek (který jí rozkošně zlobil a padal) nebyla k poznání
Na kterým programu?
Byly to polední zprávy na ČT1/24. Ale už jsem na to přišel, byla to Jarina Sochorová, měla stažené vlasy nahladko dozadu, tím pádem k nepoznání, v capech na fóru to tak zatím nemá nikde. Fakt jí to hrozně seklo Takže omluva za planý poplach, ale boční záběry se ti určitě budou moc líbit
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host