Alexandra Mynářová

marekg
Moderátor - Sponzor

Re: Alexandra Mynářová (Nosková)

Příspěvekod marekg » pon 16. led 2017 12:06:32

Aha, tak už i reportáž z KPR? :lol: Jestli to má zapotřebí, dělat reklamu takové sebrance :? Třeba zásahem z vyšších hradních míst povýší na hradní zpravodajku :lol: Nechci tady tahat politiku, jenže to je tak okatý ....

Nedávno jsem trochu třídil starší nahrávky a narazil jsem na 4 roky starý S6 víkend, kde byla Alex s Míšou, Petrou a Jolkou.Prostě stará dobrá parta.To už se buhužel, nikdy nebude opakovat :cry: Místo toho je z ní protekční mluvící hlava ...

A abych měřil stejným metrem: ČT za tu dobu stihla zrušit nedělní S6V a v rámci genderové vyváženosti nacpala do S6 Mr. Hyperseriózního bez emocí :-x

Bič Boží
Moderátor

Příspěvekod Bič Boží » pon 16. led 2017 12:31:33

marekg píše:Pěkná sice je,ale sobotní rádoby NAŠE ZPRÁVY, který jsem zahlídl asi na 10 sec., potvrzujou jen jedno - Barrandov je absolutní humusTV. I ta Nova je koukatelnější.

Nedávno jsem trochu třídil starší nahrávky a narazil jsem na 4 roky starý S6 víkend, kde byla Alex s Míšou, Petrou a Jolkou.Prostě stará dobrá parta.To už se buhužel, nikdy nebude opakovat :cry: Místo toho je z ní protekční mluvící hlava ...

A abych měřil stejným metrem: ČT za tu dobu stihla zrušit nedělní S6V a v rámci genderové vyváženosti nacpala do S6 Mr. Hyperseriózního bez emocí :-x

No jako program Brrrr!andova ani nehodnotím, to je žumpa. Pravda je, že se z ní stala mluvící hlava, tragicky se tvářící před důležitou reportáží typu že někomu chcípnul křeček, ale je to její volba a pořád se na ni hezky dívá. Na ČT to s tím víkendovým studiem podělali, mohla být v sobotu Petra, v neděli Jana Peroutková na střídačku s Míšou, to by bylo pokoukání. No a ten hypermultikulti blb, to je vrchol, přijde mně, že je tam teď furt... :-(

marekg
Moderátor - Sponzor

Příspěvekod marekg » pon 16. led 2017 12:50:10

Mám dojem, že se z naprosto zbytečné TV stává hlásná trouba hradu.A nejlepší je, jak si Alex stěžovala,že hodně ex-kolegů z ČT se k ní po sňatku s tím šaškem otočilo zády...

OT: Dnes tam byl zas ...Takže tu ženskou účast zachraňovala Žaneta a Vdoleček :-)

Bič Boží
Moderátor

Příspěvekod Bič Boží » pon 16. led 2017 12:56:01

marekg píše:Mám dojem, že se z naprosto zbytečné TV stává hlásná trouba hradu.A nejlepší je, jak si Alex stěžovala,že hodně ex-kolegů z ČT se k ní po sňatku s tím šaškem otočilo zády...

OT: Dnes tam byl zas ...Takže tu ženskou účast zachraňovala Žaneta a Vdoleček :-)

Dnes jsem po ránu nestíhal, takže nevím, ale všiml jsem si, že se Vdoleček poslední dobou vylepšil 8-) no a Peřinka, to je klasika :-) ještě, že tam je

marekg
Moderátor - Sponzor

Příspěvekod marekg » pon 16. led 2017 13:04:36

Asi dám podnět do diváckého centra ČT, ať uvádí v programu kdo bude to S6 další den moderovat. Kdysi to tak bylo.

Bič Boží
Moderátor

Příspěvekod Bič Boží » pon 16. led 2017 13:07:04

marekg píše:Asi dám podnět do diváckého centra ČT, ať uvádí v programu kdo bude to S6 další den moderovat. Kdysi to tak bylo.

Spíš dej podnět k přeobsazení - trotla ven a nějakou kočku dovnitř 8-)

Bič Boží
Moderátor

Příspěvekod Bič Boží » ned 22. led 2017 13:02:31

Bič Boží
Moderátor

Příspěvekod Bič Boží » čtv 26. led 2017 11:19:20

Krásnej výhled do dekoltu....moc hezká zlatokopka
Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek
https://ulozto.cz/!aOS3KXUjsApQ/alexand ... -180117-ts