Veronika Jonášová

marekg
Moderátor - Sponzor

Re: Veronika Jonášová

Příspěvekod marekg » čtv 06. srp 2020 19:32:45

Pítrs píše:
marekg píše:To byl časy. Verča informace o dopravě v S6 hlásící. Kam asi zmizela?
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
https://uloz.to/file/WwNS2B0yqfhW/veron ... 052014-mp4

Je zpět v ČT, ale asi "někde vzadu", pole FB na pozici Freelance - fakt netuším, co to znamená.

Takže je novinářkou na volné noze ;)

Pítrs

Příspěvekod Pítrs » čtv 06. srp 2020 20:12:10

No, ale vidět nejni :-)

beaver

Příspěvekod beaver » čtv 06. srp 2020 22:46:26

Hoši hoši ... manžílek je zpravodaj ČT v Berlíně, takže, kde je? Její IG je proložen hodně obrázky ala joga póza, nevím komu to prezentuje ale dorazilo mě její pojetí rakouského národního jídla ... místo mouky vanilkový extrakt, místo borůvkového kompotu pyré a místo cukru sojový sýr ... být rakušanem, omlátím ji to o hlavu a s těmihle úpravami jídel ala Babica, mi její mozek na obrazovce ani nechybí

marekg
Moderátor - Sponzor

Příspěvekod marekg » čtv 06. srp 2020 23:55:44

beaver píše:Hoši hoši ... manžílek je zpravodaj ČT v Berlíně, takže, kde je? Její IG je proložen hodně obrázky ala joga póza, nevím komu to prezentuje ale dorazilo mě její pojetí rakouského národního jídla ... místo mouky vanilkový extrakt, místo borůvkového kompotu pyré a místo cukru sojový sýr ... být rakušanem, omlátím ji to o hlavu a s těmihle úpravami jídel ala Babica, mi její mozek na obrazovce ani nechybí

Sorry jako, ale já nesleduju IG každé moderátorky, takže není mojí povinností vědět, kde se zrovna teď nachází. To, že její manžel je zpravodaj ČT v Berlíně vím. A co kuchtí mi je celkem jedno.

Zpět na